Rólam

Elhivatott fotógráfus vagyok! Az elmúlt pár évben kezdtem el komolyabban fogalalkozni a fotózással, de ezalatt rengeteg tapasztalatot szereztem. Régóta fotózom hobbi szinten, de ezek mindig csak a családi igényeket szolgálták. Szerettem felejthetetlenné tenni az élményeket. Aztán később anyaként megtanultam értékelni a pillanatokat! Minden pillanat az életünkben figyelemreméltó és meghatározó..., de amik a legértékesebbek, gyakran mulandóak. A fotózás ezek megőrökítését teszi lehetővé, ezért lett a szenvedélyem, és gondoltam, hogy szenvedélyemet mások számára is elérhetővé teszem.
Próbálok minden megbízást a saját személyes igényemnek tekinteni, ezért mindig odafigyelek a részletekre, mert ettől is lesz tökéletes egy kép... A modellt szeretem megismerni hogy hozzáillő, tökéletes stílusú képet tudjak róla készíteni. Persze, vannak olyan témák, kategóriák, ahol nincs idő, vagy nem lehet studiókörülményeket biztosítani, ilyenkor a természetességre törekszem, próbálok nem túl sok merevséget vinni a képbe.
Nekem mindig az a legfontosabb, hogy az adott személy meg legyen elégedve a végeredménnyel, tetszen amit a képeken lát mert különben minden próbálkozásom hiába való volt.
Szeretem mások saját magukról alkotott képét valósággá formálni!

Személyes adatok

Sárai Judit
Budapest, Magyarország
06 30 970 4855
nazsofoto@gmail.com

Lépj kapcsolatba velünk!

Kérdéseitekkel, a fenti elérhetőségek bármelyikén és az alábbi űrlapon forduljatok hozzánk bizalommal!

Hiba!
Az üzenetét elküldtük, köszönjük!